hope@ksl-global.cominfo@ksl-display.com
400-609-0918+86075763505399
  • One Stop Shop

    One Stop Shop

    We nyedhiyani toko siji-mandeg saka desain kanggo produksi lan bisa entuk gelar dhuwur konsistensi antarane desain 3D lan barang-barang.
  • Desain paling apik

    Desain paling apik

    Kanggo ketemu karo kabutuhan pangaturan individu, sing cilik desain anyar bisa rampung ing minangka awal minangka 1.6 days kang kepuasan pelanggan minangka dhuwur minangka 86,4%.
  • Sistem QC ketat

    Sistem QC ketat

    We nyedhiyani 3 taun babar pisan. Kanthi 23 taun pengalaman ing fittings toko, kita duwe 50% standar kontrol kualitas cethané saka ora pati cetho kita.
  • Delivery Fast

    Delivery Fast

    Ing layang paling cepet bisa rampung ing 20 dina sawise nyantosakaké kabeh rincian, 50% luwih cepet saka ora pati cetho. On-wektu tingkat layang ngluwihi 95%.

Shopfittings

MALL KIOSK

Jewelry Kiosk Design Jewelry Kiosk Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Jewelry Kiosk Design Jewelry Kiosk Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Cosmetic Shop Interior Design Kiosk Decoration–KSL Shop Fittings

Cosmetic Shop Interior Design Kiosk Decoration–KSL Shop Fittings

Cosmetic Perfume Display Cabinet–KSL Shop Fittings

Cosmetic Perfume Display Cabinet–KSL Shop Fittings

Hair Beauty salon shop interior design–KSL Shop Fittings

Hair Beauty salon shop interior design–KSL Shop Fittings

Jewelry shop kiosk idea jewelry kiosk idea–KSL Shop Fitting

Jewelry shop kiosk idea jewelry kiosk idea–KSL Shop Fitting

Antique Jewelry shop display cabinet–KSL Shop Fittings

Antique Jewelry shop display cabinet–KSL Shop Fittings

White style Jewelry display  cabinet furniture–KSL Shop Fittings

White style Jewelry display cabinet furniture–KSL Shop Fittings

Cell phone shop design_KSL Shop Fittings

Cell phone shop design_KSL Shop Fittings

Marketplace Shopping Mall Decoration–KSL Shop Fittings

Marketplace Shopping Mall Decoration–KSL Shop Fittings

Manicure Salon Table Furniture-KSL Shop Salon Furniture

Manicure Salon Table Furniture-KSL Shop Salon Furniture

Optical Shop Design & Retail Design Interior - KSL SHOP Fittings

Optical Shop Design & Retail Design Interior - KSL SHOP Fittings

Cell Phone Tampilan Retail & Store Tampilan - KSL SHOP Fittings

Cell Phone Tampilan Retail & Store Tampilan - KSL SHOP Fittings

Baby Clothing Shop Decoration idea Clothing Shop Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Baby Clothing Shop Decoration idea Cl...

Sock Shop Fittings Sock Shop Display Rack–KSL SHOP FITTINGS

Sock Shop Fittings Sock Shop Display ...

Cosmetic Shop Interior Design Spa Shop Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Cosmetic Shop Interior Design Spa Sho...

Glasses Shop Window Design Glasses Window Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Glasses Shop Window Design Glasses Wi...

Newly Design Cell Phone Shop Design–KSL SHOP FITTINGS

Newly Design Cell Phone Shop Design...

Cell Phone Kiosk Decoration Cell Phone Shop Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Cell Phone Kiosk Decoration Cell Phon...

Electronic Home Appliances Shop Furniture Idea–KSL SHOP FITTINGS

Electronic Home Appliances Shop Furni...

Cell Phone Shop Interior Design Cell Phone Shop Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Cell Phone Shop Interior Design Cell ...

Cosmetic Products Wall Cabinet Furniture for sale–KSL Shop Fittings

Cosmetic Products Wall Cabinet Furnit...

Perfume Cosmetic Shop Counter Design For Sale–KSL Shop Fittings

Perfume Cosmetic Shop Counter Design ...

Clothing Fashion Shop Decoration Design–KSL Shop Fittings

Clothing Fashion Shop Decoration Desi...

Clothing Sporting Fashion Retail Shop Furniture–KSL Shop Fittings

Clothing Sporting Fashion Retail Shop...

Founded in 1995, KSL iku sawijining perusahaan shopfitting kaca tujuan. Wis rong profesional Produsèn gedhe, kang bisa nyedhiyani panuku jaban rangkah karo saran lan layanan profesional ing desain, R & D, Pabrik lan transportasi fittings toko utawa kiosks mall.

Produsèn KSL dumunung ing Guangzhou lan wis 23 taun pengalaman ing fittings toko. tanduran Jembaré saka 15,000 kothak meter lan 230 buruh. pabrik iki dipérang dadi sawetara pelatihan kanggo hardware, carpentry, lukisan, packaging lan kamar sampel. We kudu kontrol QC Ketat kualitas dhuwur saka produk lan pas wektune layang.

Kanggo tanggal, KSL wis dadi toko toko ing luwih saka 100 negara ing saindhenging donya, karo pasar utama klempakan ing Eropah, Amérika Lor, Australia lan Timur Tengah. KSL Shop fittings misi: Ngurangi biaya fittings toko toko, Ngapikake Merchandising visual toko lan narik kawigaten luwih pelanggan!

ndeleng More