hope@ksl-global.cominfo@ksl-display.com
400-609-0918+86075763505399
  • One Stop Shop

    One Stop Shop

    We nyedhiyani toko siji-mandeg saka desain kanggo produksi lan bisa entuk gelar dhuwur konsistensi antarane desain 3D lan barang-barang.
  • Desain paling apik

    Desain paling apik

    Kanggo ketemu karo kabutuhan pangaturan individu, sing cilik desain anyar bisa rampung ing minangka awal minangka 1.6 days kang kepuasan pelanggan minangka dhuwur minangka 86,4%.
  • Sistem QC ketat

    Sistem QC ketat

    We nyedhiyani 3 taun babar pisan. Kanthi 23 taun pengalaman ing fittings toko, kita duwe 50% standar kontrol kualitas cethané saka ora pati cetho kita.
  • Delivery Fast

    Delivery Fast

    Ing layang paling cepet bisa rampung ing 20 dina sawise nyantosakaké kabeh rincian, 50% luwih cepet saka ora pati cetho. On-wektu tingkat layang ngluwihi 95%.

Shopfittings

Manicure table

Cell Phone Tampilan Retail & Store Tampilan - KSL SHOP Fittings

Cell Phone Tampilan Retail & Store Tampilan - KSL SHOP Fittings

Retail Makeup Store Tampilan - KSL SHOP Fittings

Retail Makeup Store Tampilan - KSL SHOP Fittings

Kosmetik Retail Shop Design - KSL SHOP Fittings

Kosmetik Retail Shop Design - KSL SHOP Fittings

Kasur Store Design - KSL SHOP Fittings

Kasur Store Design - KSL SHOP Fittings

Retail Clothing Tampilan Fixtures - Fittings SHOP KSL

Retail Clothing Tampilan Fixtures - Fittings SHOP KSL

Modern Retail Toko Lampu Jewelry Tampilan - Fittings SHOP KSL

Modern Retail Toko Lampu Jewelry Tampilan - Fittings SHOP KSL

Jewelry Store Nampilake Fixtures - KSL SHOP Fittings

Jewelry Store Nampilake Fixtures - KSL SHOP Fittings

Manicure Salon Table Furniture-KSL Shop Salon Furniture

Manicure Salon Table Furniture-KSL Sh...

Founded in 1995, KSL iku sawijining perusahaan shopfitting kaca tujuan. Wis rong profesional Produsèn gedhe, kang bisa nyedhiyani panuku jaban rangkah karo saran lan layanan profesional ing desain, R & D, Pabrik lan transportasi fittings toko utawa kiosks mall.

Produsèn KSL dumunung ing Guangzhou lan wis 23 taun pengalaman ing fittings toko. tanduran Jembaré saka 15,000 kothak meter lan 230 buruh. pabrik iki dipérang dadi sawetara pelatihan kanggo hardware, carpentry, lukisan, packaging lan kamar sampel. We kudu kontrol QC Ketat kualitas dhuwur saka produk lan pas wektune layang.

Kanggo tanggal, KSL wis dadi toko toko ing luwih saka 100 negara ing saindhenging donya, karo pasar utama klempakan ing Eropah, Amérika Lor, Australia lan Timur Tengah. KSL Shop fittings misi: Ngurangi biaya fittings toko toko, Ngapikake Merchandising visual toko lan narik kawigaten luwih pelanggan!

ndeleng More