hope@ksl-global.cominfo@ksl-display.com
400-609-0918+86075763505399
 • Едношалтерски

  Едношалтерски

  Ние обезбеди едношалтерски од дизајн до производство и може да се постигне висок степен на конзистентност помеѓу 3D дизајн и физички објекти.
 • врвен дизајнери

  врвен дизајнери

  Да ги задоволат вашите индивидуални потреби за персонализација, нов случај дизајн може да се заврши во што уште 1,6 дена чија задоволството на клиентите е високо како 86,4%.
 • Строги КК систем

  Строги КК систем

  Ние обезбедуваме 3 години гаранција. Со 23 години искуство во опрема за продавници, имаме 50% контрола на квалитетот стандарди построги од нашите врсници.
 • Брза испорака

  Брза испорака

  Најбрзиот испорака може да се заврши во рок од 20 дена по потврдувањето на сите детали, 50% побрзо од своите врсници. За време на испорака стапка надминува 95%.

Shopfittings

MALL киоск

Jewelry Kiosk Design Jewelry Kiosk Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Jewelry Kiosk Design Jewelry Kiosk Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Cosmetic Shop Interior Design Kiosk Decoration–KSL Shop Fittings

Cosmetic Shop Interior Design Kiosk Decoration–KSL Shop Fittings

Cosmetic Perfume Display Cabinet–KSL Shop Fittings

Cosmetic Perfume Display Cabinet–KSL Shop Fittings

Hair Beauty salon shop interior design–KSL Shop Fittings

Hair Beauty salon shop interior design–KSL Shop Fittings

Jewelry shop kiosk idea jewelry kiosk idea–KSL Shop Fitting

Jewelry shop kiosk idea jewelry kiosk idea–KSL Shop Fitting

Antique Jewelry shop display cabinet–KSL Shop Fittings

Antique Jewelry shop display cabinet–KSL Shop Fittings

White style Jewelry display cabinet furniture–KSL Shop Fittings

White style Jewelry display cabinet furniture–KSL Shop Fittings

Cell phone shop design_KSL Shop Fittings

Cell phone shop design_KSL Shop Fittings

Marketplace Shopping Mall Decoration–KSL Shop Fittings

Marketplace Shopping Mall Decoration–KSL Shop Fittings

Manicure Salon Table Furniture-KSL Shop Salon Furniture

Manicure Salon Table Furniture-KSL Shop Salon Furniture

Оптички Магазин Дизајн и мало Ентериери - KSL опрема за продавници

Оптички Магазин Дизајн и мало Ентериери - KSL опрема за продавници

Мобилен Телефон Екран на мало & Продавница Покажи - KSL опрема за продавници

Мобилен Телефон Екран на мало & Продавница Покажи - KSL опрема за продавници

Baby Clothing Shop Decoration idea Clothing Shop Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Baby Clothing Shop Decoration idea Cl...

Sock Shop Fittings Sock Shop Display Rack–KSL SHOP FITTINGS

Sock Shop Fittings Sock Shop Display ...

Cosmetic Shop Interior Design Spa Shop Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Cosmetic Shop Interior Design Spa Sho...

Glasses Shop Window Design Glasses Window Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Glasses Shop Window Design Glasses Wi...

Newly Design Cell Phone Shop Design–KSL SHOP FITTINGS

Newly Design Cell Phone Shop Design...

Cell Phone Kiosk Decoration Cell Phone Shop Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Cell Phone Kiosk Decoration Cell Phon...

Electronic Home Appliances Shop Furniture Idea–KSL SHOP FITTINGS

Electronic Home Appliances Shop Furni...

Cell Phone Shop Interior Design Cell Phone Shop Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Cell Phone Shop Interior Design Cell ...

Cosmetic Products Wall Cabinet Furniture for sale–KSL Shop Fittings

Cosmetic Products Wall Cabinet Furnit...

Perfume Cosmetic Shop Counter Design For Sale–KSL Shop Fittings

Perfume Cosmetic Shop Counter Design ...

Clothing Fashion Shop Decoration Design–KSL Shop Fittings

Clothing Fashion Shop Decoration Desi...

Clothing Sporting Fashion Retail Shop Furniture–KSL Shop Fittings

Clothing Sporting Fashion Retail Shop...

Основана во 1995 година, KSL е извозно ориентирана компанија Длабоко кујната чиста. Таа има две големи професионални производителот, кој може да обезбеди купувачи во странство со стручни совети и услуги на дизајн, R & D, производство и транспорт на опрема за продавници или трговски центар киосци.

Производителот KSL се наоѓа во Куангџоу и има 23 години искуство во опрема за продавници. Фабриката зафаќа површина од 15.000 квадратни метри и има 230 работници. Фабриката е поделена на неколку работилници за хардвер, столарија, сликарството, пакување и примерок соба. Имаме строга контрола на КК висок квалитет на производот и навремена испорака.

До денес, KSL служеше продавници во повеќе од 100 земји во светот, со главните пазари се концентрирани во Европа, Северна Америка, Австралија и на Блискиот Исток. KSL опрема за продавници мисија: Намалување на трошоците за делови продавница на мало, подобрување на визуелна малопродажба на мало и да привлече повеќе клиенти!

Гледај Повеќе