hope@ksl-global.cominfo@ksl-display.com
400-609-0918+86075763505399
 • One Stop Shop

  One Stop Shop

  Ne ofrojmë një one-stop shop nga projektimi të prodhimit dhe mund të arrijë një shkallë të lartë të konsistencës ndërmjet dizajnit 3D dhe objekteve fizike.
 • Designers Superb

  Designers Superb

  Për të plotësuar nevojat individuale tuaja customization, një rast i ri projektimit mund të përfundojë në sa më shpejt që 1.6 ditë kënaqësinë e konsumatorit të cilit është aq i lartë sa 86.4%.
 • Sistemi i rreptë QC

  Sistemi i rreptë QC

  Ne ofrojmë 3 vjet garanci. Me 23 vjet përvojë në pajisje dyqan, ne kemi 50% të standardeve të kontrollit të cilësisë të rrepta se kolegët tanë.
 • Delivery Fast

  Delivery Fast

  Ofrimit të shpejtë mund të përfundojë brenda 20 ditëve pas konfirmimit të gjitha detajet, 50% më shpejt se moshatarët. Në kohë norma e dorëzimit tejkalon 95%.

Shopfittings

MALL kiosk

March Promotion ON discount Sweet Candy Shop Fixture Decoration Idea For Sale-KSL SHOP FITTINGS

March Promotion ON discount Sweet Candy Shop Fixture Decoration Idea For Sale-KSL SHOP FITTINGS

Elegant Candy Sweet Shop Furniture Candy Shop Display Rack-KSL SHOP FITTINGS

Elegant Candy Sweet Shop Furniture Candy Shop Display Rack-KSL SHOP FITTINGS

Widely Used Hair Salon Shop Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Widely Used Hair Salon Shop Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Ladies Clothing Fashion Shop Decoration Idea For Sale–KSL SHOP FITTINGS

Ladies Clothing Fashion Shop Decoration Idea For Sale–KSL SHOP FITTINGS

Shoes Shop Interior Design with Shop Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Shoes Shop Interior Design with Shop Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Sport Fashion Shop Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Sport Fashion Shop Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Sport Fashion Shop Interior Design–KSL SHOP FITTINGS

Sport Fashion Shop Interior Design–KSL SHOP FITTINGS

Underwear Shop Decoration Idea Underwear Shop Display Rack–KSL SHOP FITTINGS

Underwear Shop Decoration Idea Underwear Shop Display Rack–KSL SHOP FITTINGS

Museum Shop Display Cabinet Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Museum Shop Display Cabinet Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Antique Luxury Jewelry Shop Decoration Idea–KSL SHOP FITTINGS

Antique Luxury Jewelry Shop Decoration Idea–KSL SHOP FITTINGS

Cosmetic Perfume Shop Decoration Design For Sale–KSL SHOP FITTINGS

Cosmetic Perfume Shop Decoration Design For Sale–KSL SHOP FITTINGS

Cosmetic Shop Interior Design Spa Shop Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Cosmetic Shop Interior Design Spa Shop Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Modern Cell Phone Shop Kiosk Idea–KSL SHOP FITTINGS

Modern Cell Phone Shop Kiosk IdeaR...

Cell Phone Kiosk Decoration Idea Cell Phone Kiosk Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Cell Phone Kiosk Decoration Idea Cell...

Glasses Optical Shop Kiosk Decoration Idea For Sale–KSL SHOP FITTINGS

Glasses Optical Shop Kiosk Decoration...

Jewelry Shop Kiosk Decoration Idea–KSL SHOP FITTINGS

Jewelry Shop Kiosk Decoration Idea...

Cell Phone Kiosk Decoration Idea–KSL SHOP FITTINGS

Cell Phone Kiosk Decoration Idea̵...

Jewelry Shop Display Kiosk Decoration–KSL SHOP FITTINGS

Jewelry Shop Display Kiosk Decoration...

Cosmetic Shop Kiosk Design–KSL SHOP FITTINGS

Cosmetic Shop Kiosk Design–KSL ...

Jewelry Kiosk Design Jewelry Kiosk Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Jewelry Kiosk Design Jewelry Kiosk Fu...

Cell Phone Kiosk Decoration Cell Phone Shop Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Cell Phone Kiosk Decoration Cell Phon...

E themeluar në vitin 1995, KSL është një kompani të orientuar nga eksporti Shopfitting. Ajo ka dy prodhues i madh profesional, të cilat mund të ofrojnë blerësit e huaj me këshilla profesionale dhe shërbime në projektimin, R & D, prodhimin dhe transportimin e pajisje dyqan apo kioska mall.

Prodhuesi KSL është e vendosur në Guangzhou dhe ka 23 vjet përvojë në pajisje dyqan. Bimore mbulon një sipërfaqe prej 15.000 metra katrore dhe ka 230 punëtorë. Fabrika është e ndarë në disa punëtori për hardware, zdrukthtari, pikturë, paketimin dhe dhomë mostër. Ne kemi kontrollit të rreptë QC cilësinë e lartë të produktit dhe shpërndarjen në kohë.

Deri më sot, KSL ka shërbyer shitoret me pakicë në më shumë se 100 vende të botës, me tregjet e mëdha të përqendruara në Evropë, Amerikën e Veriut, Australi dhe Lindjen e Mesme. KSL Shop pajisje Misioni: Uljen e kostos së pajisje me pakicë dyqan, përmirësimin e Merchandising pakicë vizuale dhe për të tërhequr më shumë konsumatorë!

Shiko më shumë