hope@ksl-global.cominfo@ksl-display.com
400-609-0918+86075763505399
  • Salah gaul Toko

    Salah gaul Toko

    Urang nyadiakeun hiji warung hiji-eureun tina rarancang pikeun produksi sarta bisa ngahontal gelar luhur ti konsistensi antara design 3D jeung obyék fisik.
  • désainer luhung

    désainer luhung

    Papanggih pangabutuh kustomisasi individu anjeun, hiji hal rarancang anyar bisa réngsé dina salaku awal salaku 1.6 poé anu kapuasan customer is saluhur 86,4%.
  • System QC ketat

    System QC ketat

    Urang nyadiakeun 3 taun jaminan. Kalawan 23 taun pangalaman dina fittings warung, urang kudu 50% standar kadali kualitas stricter ti peers urang.
  • Taliwang gancang

    Taliwang gancang

    Pangiriman panggancangna bisa réngsé dina 20 poé sanggeus confirming sadayana rinci, 50% leuwih gancang ti peers. Dina waktos laju pangiriman ngaleuwihan 95%.

Shopfittings

mall kios

Jewelry Kiosk Design Jewelry Kiosk Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Jewelry Kiosk Design Jewelry Kiosk Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Cosmetic Shop Interior Design Kiosk Decoration–KSL Shop Fittings

Cosmetic Shop Interior Design Kiosk Decoration–KSL Shop Fittings

Cosmetic Perfume Display Cabinet–KSL Shop Fittings

Cosmetic Perfume Display Cabinet–KSL Shop Fittings

Hair Beauty salon shop interior design–KSL Shop Fittings

Hair Beauty salon shop interior design–KSL Shop Fittings

Jewelry shop kiosk idea jewelry kiosk idea–KSL Shop Fitting

Jewelry shop kiosk idea jewelry kiosk idea–KSL Shop Fitting

Antique Jewelry shop display cabinet–KSL Shop Fittings

Antique Jewelry shop display cabinet–KSL Shop Fittings

White style Jewelry display  cabinet furniture–KSL Shop Fittings

White style Jewelry display cabinet furniture–KSL Shop Fittings

Cell phone shop design_KSL Shop Fittings

Cell phone shop design_KSL Shop Fittings

Marketplace Shopping Mall Decoration–KSL Shop Fittings

Marketplace Shopping Mall Decoration–KSL Shop Fittings

Manicure Salon Table Furniture-KSL Shop Salon Furniture

Manicure Salon Table Furniture-KSL Shop Salon Furniture

Optik Toko Desain & Retail Desain Interior - KSL warung fittings

Optik Toko Desain & Retail Desain Interior - KSL warung fittings

Cell Phone Témbongkeun Retail & Store Témbongkeun - KSL warung fittings

Cell Phone Témbongkeun Retail & Store Témbongkeun - KSL warung fittings

Baby Clothing Shop Decoration idea Clothing Shop Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Baby Clothing Shop Decoration idea Cl...

Sock Shop Fittings Sock Shop Display Rack–KSL SHOP FITTINGS

Sock Shop Fittings Sock Shop Display ...

Cosmetic Shop Interior Design Spa Shop Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Cosmetic Shop Interior Design Spa Sho...

Glasses Shop Window Design Glasses Window Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Glasses Shop Window Design Glasses Wi...

Newly Design Cell Phone Shop Design–KSL SHOP FITTINGS

Newly Design Cell Phone Shop Design...

Cell Phone Kiosk Decoration Cell Phone Shop Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Cell Phone Kiosk Decoration Cell Phon...

Electronic Home Appliances Shop Furniture Idea–KSL SHOP FITTINGS

Electronic Home Appliances Shop Furni...

Cell Phone Shop Interior Design Cell Phone Shop Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Cell Phone Shop Interior Design Cell ...

Cosmetic Products Wall Cabinet Furniture for sale–KSL Shop Fittings

Cosmetic Products Wall Cabinet Furnit...

Perfume Cosmetic Shop Counter Design For Sale–KSL Shop Fittings

Perfume Cosmetic Shop Counter Design ...

Clothing Fashion Shop Decoration Design–KSL Shop Fittings

Clothing Fashion Shop Decoration Desi...

Clothing Sporting Fashion Retail Shop Furniture–KSL Shop Fittings

Clothing Sporting Fashion Retail Shop...

Diadegkeun dina 1995, KSL mangrupa parusahaan shopfitting ékspor-berorientasi. Cai mibanda dua produsén profésional badag, nu bisa nyadiakeun pembeli peuntas laut kalawan nasihat sarta jasa profésional dina desain, R & D, pabrik jeung angkutan fittings warung atanapi kios mall.

Produsén KSL perenahna di Guangzhou sarta ngabogaan 23 taun pangalaman dina fittings warung. Tutuwuhan nyertakeun wewengkon 15.000 méter pasagi sarta ngabogaan 230 pagawe. pabrik dibagi kana sababaraha bengkel pikeun hardware, pagawean kayon, lukisan, bungkusan na rohangan sampel. Simkuring gaduh kontrol QC ketat kualitas luhur tina produk na pangiriman timely.

Pikeun tanggal, KSL tos seueur toko ritel di leuwih ti 100 nagara di sabudeureun dunya, kalayan pasar utama ngumpul di Eropa, Amerika Utara, Australia sarta Wétan Tengah. KSL Toko fittings misi: Ngurangan biaya fittings warung ritel, ningkatkeun sambarangan visual ritel na mikat langkung konsumén!

nempo More