hope@ksl-global.cominfo@ksl-display.com
400-609-0918+86075763505399
  • Salah gaul Toko

    Salah gaul Toko

    Urang nyadiakeun hiji warung hiji-eureun tina rarancang pikeun produksi sarta bisa ngahontal gelar luhur ti konsistensi antara design 3D jeung obyék fisik.
  • désainer luhung

    désainer luhung

    Papanggih pangabutuh kustomisasi individu anjeun, hiji hal rarancang anyar bisa réngsé dina salaku awal salaku 1.6 poé anu kapuasan customer is saluhur 86,4%.
  • System QC ketat

    System QC ketat

    Urang nyadiakeun 3 taun jaminan. Kalawan 23 taun pangalaman dina fittings warung, urang kudu 50% standar kadali kualitas stricter ti peers urang.
  • Taliwang gancang

    Taliwang gancang

    Pangiriman panggancangna bisa réngsé dina 20 poé sanggeus confirming sadayana rinci, 50% leuwih gancang ti peers. Dina waktos laju pangiriman ngaleuwihan 95%.

Shopfittings

mall kios

Widely Used Hair Salon Shop Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Widely Used Hair Salon Shop Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Ladies Clothing Fashion Shop Decoration Idea For Sale–KSL SHOP FITTINGS

Ladies Clothing Fashion Shop Decoration Idea For Sale–KSL SHOP FITTINGS

Shoes Shop Interior Design with Shop Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Shoes Shop Interior Design with Shop Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Sport Fashion Shop Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Sport Fashion Shop Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Sport Fashion Shop Interior Design–KSL SHOP FITTINGS

Sport Fashion Shop Interior Design–KSL SHOP FITTINGS

Underwear Shop Decoration Idea Underwear Shop Display Rack–KSL SHOP FITTINGS

Underwear Shop Decoration Idea Underwear Shop Display Rack–KSL SHOP FITTINGS

Museum Shop Display Cabinet Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Museum Shop Display Cabinet Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Glasses Optical Shop Fittings Glasses Shop Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Glasses Optical Shop Fittings Glasses Shop Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Antique Luxury Jewelry Shop Decoration Idea–KSL SHOP FITTINGS

Antique Luxury Jewelry Shop Decoration Idea–KSL SHOP FITTINGS

Cosmetic Shop Interior Design Spa Shop Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Cosmetic Shop Interior Design Spa Shop Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Clothing Fashion Shop Decoration Design–KSL Shop Fittings

Clothing Fashion Shop Decoration Design–KSL Shop Fittings

Modern Cell Phone Shop Kiosk Idea–KSL SHOP FITTINGS

Modern Cell Phone Shop Kiosk IdeaR...

Cell Phone Kiosk Decoration Idea Cell Phone Kiosk Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Cell Phone Kiosk Decoration Idea Cell...

Glasses Optical Shop Kiosk Decoration Idea For Sale–KSL SHOP FITTINGS

Glasses Optical Shop Kiosk Decoration...

Jewelry Shop Kiosk Decoration Idea–KSL SHOP FITTINGS

Jewelry Shop Kiosk Decoration Idea...

Cell Phone Kiosk Decoration Idea–KSL SHOP FITTINGS

Cell Phone Kiosk Decoration Idea̵...

Jewelry Shop Display Kiosk Decoration–KSL SHOP FITTINGS

Jewelry Shop Display Kiosk Decoration...

Cosmetic Shop Kiosk Design–KSL SHOP FITTINGS

Cosmetic Shop Kiosk Design–KSL ...

Jewelry Kiosk Design Jewelry Kiosk Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Jewelry Kiosk Design Jewelry Kiosk Fu...

Cell Phone Kiosk Decoration Cell Phone Shop Furniture–KSL SHOP FITTINGS

Cell Phone Kiosk Decoration Cell Phon...

Competitive Price hair salon furniture hair salon products display rack with mirror for sale

Competitive Price hair salon furnitur...

OEM/ODM Supplier Shopping Mall Furniture For Candy Store Interior Display Design

OEM/ODM Supplier Shopping Mall Furnit...

Special Price for Chain Shop Advertising Promotional Hair Extension Display Stand

Special Price for Chain Shop Advertis...

Diadegkeun dina 1995, KSL mangrupa parusahaan shopfitting ékspor-berorientasi. Cai mibanda dua produsén profésional badag, nu bisa nyadiakeun pembeli peuntas laut kalawan nasihat sarta jasa profésional dina desain, R & D, pabrik jeung angkutan fittings warung atanapi kios mall.

Produsén KSL perenahna di Guangzhou sarta ngabogaan 23 taun pangalaman dina fittings warung. Tutuwuhan nyertakeun wewengkon 15.000 méter pasagi sarta ngabogaan 230 pagawe. pabrik dibagi kana sababaraha bengkel pikeun hardware, pagawean kayon, lukisan, bungkusan na rohangan sampel. Simkuring gaduh kontrol QC ketat kualitas luhur tina produk na pangiriman timely.

Pikeun tanggal, KSL tos seueur toko ritel di leuwih ti 100 nagara di sabudeureun dunya, kalayan pasar utama ngumpul di Eropa, Amerika Utara, Australia sarta Wétan Tengah. KSL Toko fittings misi: Ngurangan biaya fittings warung ritel, ningkatkeun sambarangan visual ritel na mikat langkung konsumén!

nempo More