hope@ksl-global.cominfo@ksl-display.com
400-609-0918+86075763505399
  • Salah gaul Toko

    Salah gaul Toko

    Urang nyadiakeun hiji warung hiji-eureun tina rarancang pikeun produksi sarta bisa ngahontal gelar luhur ti konsistensi antara design 3D jeung obyék fisik.
  • désainer luhung

    désainer luhung

    Papanggih pangabutuh kustomisasi individu anjeun, hiji hal rarancang anyar bisa réngsé dina salaku awal salaku 1.6 poé anu kapuasan customer is saluhur 86,4%.
  • System QC ketat

    System QC ketat

    Urang nyadiakeun 3 taun jaminan. Kalawan 23 taun pangalaman dina fittings warung, urang kudu 50% standar kadali kualitas stricter ti peers urang.
  • Taliwang gancang

    Taliwang gancang

    Pangiriman panggancangna bisa réngsé dina 20 poé sanggeus confirming sadayana rinci, 50% leuwih gancang ti peers. Dina waktos laju pangiriman ngaleuwihan 95%.

Shopfittings

Manicure table

Cell Phone Témbongkeun Retail & Store Témbongkeun - KSL warung fittings

Cell Phone Témbongkeun Retail & Store Témbongkeun - KSL warung fittings

Ritel Makeup Store Témbongkeun - KSL warung fittings

Ritel Makeup Store Témbongkeun - KSL warung fittings

Kosmetik Retail Toko Desain - KSL warung fittings

Kosmetik Retail Toko Desain - KSL warung fittings

Kasur Store Desain - KSL warung fittings

Kasur Store Desain - KSL warung fittings

Ritel Busana Témbongkeun fixtures - fittings warung KSL

Ritel Busana Témbongkeun fixtures - fittings warung KSL

Modern Retail fixtures Store Jilbab Témbongkeun - fittings warung KSL

Modern Retail fixtures Store Jilbab Témbongkeun - fittings warung KSL

Perhiasan Store mintonkeun fixtures - KSL warung fittings

Perhiasan Store mintonkeun fixtures - KSL warung fittings

Manicure Salon Table Furniture-KSL Shop Salon Furniture

Manicure Salon Table Furniture-KSL Sh...

Diadegkeun dina 1995, KSL mangrupa parusahaan shopfitting ékspor-berorientasi. Cai mibanda dua produsén profésional badag, nu bisa nyadiakeun pembeli peuntas laut kalawan nasihat sarta jasa profésional dina desain, R & D, pabrik jeung angkutan fittings warung atanapi kios mall.

Produsén KSL perenahna di Guangzhou sarta ngabogaan 23 taun pangalaman dina fittings warung. Tutuwuhan nyertakeun wewengkon 15.000 méter pasagi sarta ngabogaan 230 pagawe. pabrik dibagi kana sababaraha bengkel pikeun hardware, pagawean kayon, lukisan, bungkusan na rohangan sampel. Simkuring gaduh kontrol QC ketat kualitas luhur tina produk na pangiriman timely.

Pikeun tanggal, KSL tos seueur toko ritel di leuwih ti 100 nagara di sabudeureun dunya, kalayan pasar utama ngumpul di Eropa, Amerika Utara, Australia sarta Wétan Tengah. KSL Toko fittings misi: Ngurangan biaya fittings warung ritel, ningkatkeun sambarangan visual ritel na mikat langkung konsumén!

nempo More